Победата на Борисов е осигурена от…

https://crimes.bg/vodeshha-tema/pobedata-na-borisov-e-osigurena-ot/27542 Crimes.bg
Победата на Борисов е осигурена от…

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов си върна за самочувствие победата в лидерския си 25-ти район, макар и с минимален брой гласове пред Ицо Хазарта.


Данните от избори обаче сочат, че за сметка на това рапърът го бие здраво по преференции.


Там ГЕРБ успя да надвие ПП най-вече с гласовете на „Филиповци“, „Факултета“ и „Виетнамски общежития“. Оказало се, че ромите в тази махала масово са „фенове“ на Бойко Борисов и поради тази причина именно той би с невероятна разлика във въпросните секции.


Вътрешен човек обаче издава, че Борисов е получил сериозно рамо от старите си приятели от „Титан“. Сметопочистващата фирма е дръпнала инструкция на всички свои служители за кого да гласуват. Освен това били предупредени да внимават много и да гласуват „правилно“.


В това няма нищо изненадващо, предвид факта, че преобладаващата част от служителите на сметопочистващата фирма са от ромски произход, които живеят основно в гореизброените квартали.

Освен това се забелязва сериозно пазаруване на гласове и в друг квартал с малцинство – Христо Ботев, но там дори и купените гласове не успяха да дадат преднина на Борисов. В същото време пък Кирил Петков бе надвит с лекота от Тома Биков.

Източник: Галерия

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.