Пеевски с горещ коментар за сделката със зърнопроизводителите и кандидат-кмета на Кърджали

https://crimes.bg/vodeshha-tema/peevski-s-goresht-komentar-za-sdelkata-sas-zarnoproizvoditelite-i-kandidat-kmeta-na-kardzhali-3/116860 Crimes.bg
Пеевски с горещ коментар за сделката със зърнопроизводителите и кандидат-кмета на Кърджали

Винаги трябва обновление. Благодаря на г-н Азис за това, което е направил и се надявам новият кмет да продължи и да направи по-добри неща за града, каза той

 

Всеки има право да прави своята политика. ДПС каквото има, го гласува вече. Поздравявам правителството, че се разбраха и стигнаха до разумни решения и двете страни. Това заяви депутатът от ДПС Делян Пеевски пред журналисти в Народното събрание. 

"Надявам се каквото има, да доизчистят и днес да бъде подписано. Важното е, че го постигнаха. Поздравявам ги за което", допълни той. 

Пеевски коментира и темата с новата кандидатура за кмет на ДПС за Кърджали.

"Винаги трябва обновление. Благодаря на г-н Азис за това, което е направил и се надявам новият кмет да продължи и да направи по-добри неща за Кърджали, да продължи да надгражда", заяви народният представител. 

"Темата за зърното вчера е говорена. Правителството има коментарите на хората. Нека видим картината от вчера и ще ви уведомим", коментира още Пеевски.   

"Коалиция няма, както виждате. Те работят заедно по определени теми, ние ги подкрепяме по определени теми. Стабилизиращата роля на ДПС никой не я отрича. Видяхме г-н Иванов я е казал, както и г-н Борисов. Това е едно евроатлантическо правителство и това е правилното за България", заяви депутатът. 

Той увери, че всичко по темата с Конституцията е изчистена.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.