Откриха мотива за зверското убийство на OMV? Удушената от мъжа си Анна държала семейния бизнес

https://crimes.bg/vodeshha-tema/otkriha-motiva-za-zverskoto-ubiystvo-na-omv-udushenata-ot-mazha-si-anna-darzhala-semeyniya-biznes/32735 Crimes.bg
Откриха мотива за зверското убийство на OMV? Удушената от мъжа си Анна държала семейния бизнес

Анна Иванова, която беше удушена от мъжа си Радослав Давидков и открита на бензиностанция OMV, е контролирала по-голямата част от семейния бизнес. Това показва справка в информационната система "Дакси", цитирана от "24 часа".Първоначално Анна е носела фамилията на съпруга си, но след развода е приела нова - Македонска. Тя е била собственичка на половината от дяловете в семейната фирма "Гео стил инженеринг", показват данните от регистъра.От друга семейна фирма - "Билдинг стил инженеринг", убитата Анна е изкупила дяловете на съпруга си в края на октомври миналата година.Снимка: Вестник "24 часа"Жената е собственичка и на още една фирма - "Ани-Анна Иванова" ЕТ. Бившият й съпруг Радослав Давидков има дялове само в "Гео стил инженеринг", но точно тази фирма е станала собственик на луксозен апартамент.На 26.02.2008 г. съветът на директорите на „Булгериън Инвестмънт Груп” АДСИЦ е взел решение за продажба на недвижим имот Апартамент №1 - собственост на дружеството: с обща застроена площ от 92,83 кв.м. Цената, по която ще бъде извършена продажбата е 98 000 евро (с ДДС) и е съобразена с оценка на независим лицензиран оценител на недвижими имоти", пише в официалното съобщение за сделката.Възможно е този или други имоти, принадлежащи на все още общата фирма на бившите съпрузи Радослав и Анна, да е изострил конфликта между тях и да е довел до фаталната развръзка.Припомняме, по-рано днес 47-годишната Анна бе открита удушена в семейното "Ауди". След като я убил, Радослав се опитал да си пререже вените. Колата бе открита с двамата вътре на бензиностанция ОМВ на "Горубляне". Тя е престояла на бензиностанцията много дълго. Разследващите смятат, че през това време мъжът се е наливал в заведението на бензиностанцията, докато трупът на удушената му жена е стоял в кжолата на задната седалка. Освен с алкохол, той се е нагълтал и с хапчета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.