Общински съветници подкрепиха протеста срещу кмет на Бонев пред Столична община

https://crimes.bg/vodeshha-tema/obshtinski-savetnici-podkrepiha-protesta-sreshtu-kmet-na-bonev-pred-stolichna-obshtina-5/128031 Crimes.bg
Общински съветници подкрепиха протеста срещу кмет на Бонев пред Столична община

Общинските съветници от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян, Димитър Вучев, Драгомир Младенов и Румен Александров разговаряха с протестиращите от район “Илинден” пред Столична община, за да изслушат техните искания. Хората обясниха, че поредицата от протести срещу кмета Емил Бранчевски ще продължат до оставката му. По думите на хората, вече близо 4 месеца кметът на Борис Бонев лъже за здравословното си състояние, обижда жителите на района и дори не ходи на работното си място.

Въпреки че прекият работодател на районния кмет Васил Терзиев е наясно с безобразното поведение на Бранчевски, той отказва да вземе

отношение. Затова хората са пред Столична община с искане да бъдат изслушани в Столичния общински съвет, заедно с районния кмет, издигнат от “Спаси София”.

“Кварталите в община Илинден са потънали в боклуци, опасни шахти, непочистени клони и административен хаос. Вместо обяснение, получаваме обиди от кмета и неговите приближени, наричащи ни “мишки” и “копеленца”. Пиарът на кмета на Люлин от същата партия на име Силви Пасков, който обслужва и Илинден, организира контрапротест срещу нас. Наглостта им е безкрайна”, възмущават се протестиращите. Хората ще бъдат пред Община Илинден и днес в 16:30 часа, за да заявят гражданската си позиция с искане за незабавни оставки.

Източник: crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.