Нов ужас! Докато депутатите се угояват със свински пържоли, народът мизерства

https://crimes.bg/vodeshha-tema/nov-uzhas-dokato-deputatite-se-ugoyavat-sas-svinski-parzholi-narodat-mizerstva/27210 Crimes.bg
Нов ужас! Докато депутатите се угояват със свински пържоли, народът мизерства

Изглежда пържолата на родните депутати е повече от диетична или поне това става ясно от менюто в ресторанта на Народното събрание.


Впечатлен от подхода се оказа депутатът Христо Петров – Ицо Хазарта, който публикува във социалната мрежа Фейсбук снимка от дневното меню на народните избраници.

От нея става ясно, че те имат възможност да минат на „щадяща диета“ – с грижа за стройната си фигура.


„Щадете се“, е написал Хазарта над своя пост, акцентирайки с иронията на вниманието, което се предполага той и колегите му да отделят на своето здраве и форма.

И докато депутатите се щадят със свински пържоли, в коментарите в мрежата хората споделят, че голяма част от народа също са на щадяща диета, но за жалост без пържолата.


Към свинската пържола на скара в депутатския стол има и подходяща гарнитура с ориз за внимателните към фигурата си избраници.

В момента християните спазват Рождественския пост, който категорично не включва месо.

Източник: narod.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.