Николай Стойнев: Паркингът в Надежда не се строи заради Христо Петров 

https://crimes.bg/vodeshha-tema/nikolay-stoynev-parkingat-v-nadezhda-ne-se-stroi-zaradi-hristo-petrov/52735 Crimes.bg
Николай Стойнев: Паркингът в Надежда не се строи заради Христо Петров 

Зам.-председателят на ГЕРБ в Столичния общински съвет Николай Стойнев реагира на дрънканиците на Христо Петров - Хазарта днес в БТВ. 
Ето какво написа той във фейсбук:

Гледам по Бтв депутатът Христо Петров разказва как решава проблемите с паркирането в Надежда! Вярно, пред избори сме, ама не е хубаво да се заблуждават хората!

Г- н Депутатът се ядосал, че няма паркинги и отишъл в парламента и казал на сътрудничката си: сядай и пиши писмо на Фандъкова и в резултат сега се строи паркинг в Надежда.

А всъщност това е проект, част от програмата за паркинги, който стартирахме заедно с колеги от нашата група и кмета на района преди повече от година!

Процесът е доста по- дълъг, включва избор на подходящ терен, устройствено планиране, проектиране, няколко обществени обсъждания, преработване на проекта съобразно забележките от тези обсъждания, осигуряване на финансиране, разрешение от СОС, избор на строител и съгласуване на всички необходими документи за строителство и разбира се няколко месеца изграждане на обекта! Това е накратко!"
Източник: pik.bg 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.