Невероятно: Бившата приятелка на Георги Семерджиев потвърди, че е може да е бил отвлечен

https://crimes.bg/vodeshha-tema/neveroyatno-bivshata-priyatelka-na-georgi-semerdzhiev-potvardi-che-e-mozhe-da-e-bil-otvlechen/28353 Crimes.bg
Невероятно: Бившата приятелка на Георги Семерджиев потвърди, че е може да е бил отвлечен

Бившата приятелка на Семерджиев Вероника Никифорова изрази конспиративната теория, че някой е платил на високопоставен служител на МВР, за да затрие нейният любим доскоро.




Според нея той е обичал да спортува, не е сигурна, че съзнателно е употребил наркотици и предположи, че някой може да му е сложил субстанциите в питието или храната.


Също не изключва и версията за отвличане, тъй като Семерджиев е имал проблеми с бившите си колеги по бизнес.


 


Никифорова уверява, че Георги Семерджиев и семейството били много съвестни хора от народа и излизащото по медиите не е вярно.


 


Тя също така оборва и информацията от Интерпол и изявлението на министър Рашков, че книжката на Семерджиев в фалшива. Твърди, че е била лично с него в Швейцария при получаването на свидетелството за правоуправление от Цюрих.


Вероника обвини МВР в корупция и, че обичат парите. Дори твърди, че лично пред нея е виждала над 10 000 пъти подкупвания…


 


Обърна се към бившият си приятел с думите, че му пожелава успех, че го подкрепя и е с него и, че неговият адвокат Мирослав Христов е много добър и ще разнищи случая докрай.


 


Любопитно е, че Вероника Никифорова е Мис Силикон 2017, а също е и дипломиран юрист, родена е в Перник.


 


Източник: Блиц

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.