Невероятни късметлии са: Но тези зодии предизвикват черна завист!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/neveroyatni-kasmetlii-sa-no-tezi-zodii-predizvikvat-cherna-zavist/40014 Crimes.bg
Невероятни късметлии са: Но тези зодии предизвикват черна завист!

Тези зодии са невероятни късметлии!

 

На тях им върви във всичко, но това поражда негативно чувство към тях.Завистта е лошо чувство, но има знаци от зодиака, които успяват буквално да вбесят други заради ангелите хранители, които непрестанно сякаш бдят над тях. Всички се чудят защо са толкова успешни и чак такива късметлии. Тези  зодиите сякаш са родени под щастлива звезда: 

БлизнациТе просто пърхат през живота, сякаш не мислят за нищо и просто се забавляват. Чудите се от къде идват парите и успехите им? Близнаците си навличат непрестанно завистници.

 

Те много се усмихват, радват се на живота поддържат се и обожават прегръдките и зареждащите позитивно неща.Всичко е просто - елементът им - въздух, придава на Близнаците лекота и откритост. Те са окрилени и безгрижни.

ЛъвТе вървят гордо, наперено и наистина излъчват царственост. Биха стояли в дворците си, но и те имат нужда да са сред хора.Обичат да се изтъкват, да показват какво имат и какво са постигнали, но не бъркайте всичко това с надменност.

 

Те просто се радват на живота и дори не подозират, че карат някого да им завижда. Имат късмет, защото Слънцето ги защитава и осветява пътя им, като изгаря всички препятствия пред тях.

ВодолейВесели, безгрижни, динамични. Незнайно защо всички им завиждат, сякаш колата им не е като останалите хора, мъжът им е по-красив от тези на другите хора.

 

Къде е справедливостта? Има такава. Всеки Водолей е научен да цени това, което има и гради щастието си с труд и собствените си ръце. Неговата планета покровител е Уран и дава повече сила на всеки Водолей, който сам кове щастието си.

 

Просто представителите на този знак не обичат да се оплакват, дори да имат проблем, те носят кръста си и опитват да гледат философски на всяка трудност, което пък просто ги кара да израстват ментално. 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.