Месецът на флирта: Какво бъдеще очаква връзката ви! (Част 2)

https://crimes.bg/vodeshha-tema/mesecat-na-flirta-kakvo-badeshte-ochakva-vrazkata-vi-chast-2/39775 Crimes.bg
Месецът на флирта: Какво бъдеще очаква връзката ви! (Част 2)

Според суеверията месецът на запознанството влияе върху продължителността на връзката

Ако имате сключен брак, се взима месецът на сватбата, защото това събитие има много по-силни вибрации.

Зотава преди да се вречете във вярност, помислете кога е била първата ви среща. Или просто повярвайте в силата на любовта.

Юли също много благоприятен месец за обвързване. Вещае много радости и съвсем малко тревоги. Дори връзката да не продължи дълго и двамата партньори ще запазят много хубави спомени за нея.

Връзките и браковете, започнали през август, обикновено са трайни и стабилни, защото вървят с истинско приятелство. Месецът предрича разбирателство, доверие и хармония в отношенията.

Септември вещае спокойни, стабилни и надеждни отношения. При това и във финансов, и в емоционален план. Влюбените трябва само да внимават се егото си и да не се стремят да се налагат. 

Октомври предразполага към труден и напрегнат съвместен живот.  Ако все още нямате брак, но пък държите да останете заедно, то ще е добре да го сключите през Юни.

Ноември е много успешен съюз откъм финансовата страна. Лукс и охолство очаква партньорите. Това е чудесно условие да си живеят спокойно.  

Партньорите обаче трябва да се пазят от изкушението да кръшнат.

Декември е най-подходящият месец за обвързване и брак. Вещае много нежност, грижи, любов, романтика, доверие и разбирателство между влюбените.

Дълъг и радостен съюз!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.