МЕГАСКАНДАЛ: Осъждан отровител на кучета, антиваксър и професионален ренегат в борда на НДК

Велислав Минеков уреди верния си паж Светослав Трайков на топло местенце

https://crimes.bg/vodeshha-tema/megaskandal-osazhdan-otrovitel-na-kucheta-antivaksar-i-profesionalen-renegat-v-borda-na-ndk-3/128367 Crimes.bg
МЕГАСКАНДАЛ: Осъждан отровител на кучета, антиваксър и професионален ренегат в борда на НДК

Велислав Минеков уреди верния си паж Светослав Трайков на топло местенце

Самообявилият се за "четвъртият от Отровното трио" - скандалният паж на Велислав Минеков - Светослав Трайков, продължава да расте неудържимо в кариерата.  Мъжът, който спря тока в столичното метро и атакува редакцията на в. „Труд“, е разследван на няколко пъти, има и една присъда. От тази седмица варненският дългуч е част от Съвета на директорите на Националния дворец на културата!

През 2009 г. Трайков е сред учредителите на ГЕРБ във Варна, а през 2013 г. напуска партията, след като уволнен от общинския съвет като председател на Борда на директорите на Двореца на културата и спорта. През 2014 г. за кратко влиза в партията на Николай Бареков „България без цензура“, а от лятото на миналата година се включва в партията на Мая Манолова „Изправи се. бг“. Изявява се като автор в сайта за фалшиви новини „Информиран. нет“ и разбира се като един от лежащите по палатките на Орлов мост и в Ларго

Трайков като активист на Николай Бареков в „България без цензура“

Венец на изявите му като активен борец става спирането за няколко минути на тока в софийското метро на 20 юли. В този акт той участва с дуета Еленко Божков и Минчо Спасов, за което и на тримата са повдигнати обвинения за хулиганство.

По време на протестите Трайков обича да казва за себе си, че е четвъртият от Отровното трио. И логично - понеже няма къде да работи, Минеков от триото го назначава за свой съветник.

Преди да стане ренегат, Станислав Трайков е сред учредителите на ГЕРБ във Варна и си пуска снимки с Бойко Борисов

Името на Светослав Трайков нашумя и след скандал за шофиране в нетрезво състояние. Досъдебно производство от описа на Второ районно полицейско управление във Варна доказва, че през 2010 година той e управлявал личния си автомобил „Ситроен“ с концентрация на алкохол в кръвта 2,12 промила. Престъплението по чл. 345 Б, ал. 1 от Наказателния кодекс е установено по надлежния ред с химическа експертиза. Делото от 2010 година завършва със споразумение, в което подсъдимият се признава за виновен и приема да му бъде наложено наказание „пробация“. Трайков е задължен да се регистрира по настоящ адрес за срок от осем месеца, като два пъти седмично се среща с пробационен служител. Съдът му отнема правото да управлява МПС за срок от десет месеца.

Трайков е от ваксинираните антиваксъри – доказателството от учителя и активист Петър Велков

През 2011 година срещу Светослав Трайков е образувано и друго наказателно дело от общ характер. Този път обвинението е за престъпление по чл. 210 и чл. 209 от Наказателния кодекс за това, че в периода 2005 - 2006 г. възбудил и поддържал в заблуждение гражданин на Великобритания, с цел да набави имотна облага.

От години Трайков е особено любим на всички приятели на животните във фейсбук и особено на тези, които обичат кучета. Никога няма да бъде забравен неговия пост как из Варна е тровил „пумияри“. Тази любов на наричаните от него „психокучелюби“ го принуждава ще не ще да се снима с различни породи четириноги приятели на човека.

Незабравимите постове на Трайков във фейсбук, с които се гордее, че е тровил кучета

Източник: lupa.bg

1 Коментара

Петко

4 months before

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.