Майката на Атанаска: Не вярвам дъщеря ми да е убила Алекс, нещо не е наред, истината е друга

https://crimes.bg/vodeshha-tema/maykata-na-atanaska-ne-vyarvam-dashterya-mi-da-e-ubila-aleks-neshto-ne-e-nared-istinata-e-druga/35892 Crimes.bg
Майката на Атанаска: Не вярвам дъщеря ми да е убила Алекс, нещо не е наред, истината е друга

Не вярвам Атанаска (на снимката по средата) да е убила Александра, защото тя е много спокоен човек и версията, че детето я е обидило и затова го е удушила, не звучи правдоподобно. Това каза Светлана Димитрова (на снимката вляво) -  майка на обвинената за зверското престъпление, в ефира на Би Ти Ви.Тя допълни, че дъщеря й нямала финансови проблеми, макар че само през лятото е работила. „Когато нямаше работа, аз я издържах. Тя все четеше книги или гледаше телевизия. Преживявахме с това, което сме изкарали през лятото. Не мога да си обясня това, за което е заподозряна Атанаска. Задавам си хиляди въпроси и нямам отговор. Нещо не е наред. Истината е друга“, добави майката на арестуваната Атанаска.Сестрата на Атанаска - Северина Димитрова (на снимката вдясно), заяви, че тя никога не се е оплаквала заради липса на пари.„Сестра ми нямаше затруднения. Виждах я всеки ден. Чувстваше се добре. Не е оставала без пари. Не се е оплаквала да й липсва нещо“, добави Северина.Другата сестра Евгения Димитрова пък сподели, че не е могла да се види с Атанаска в ареста. „Достъпът до нея ми бе отказан. Надявам се днес да успея да стигна до нея“, каза още Евгения.Собственикът на хотела, който бе претърсен от полицията в деня след изчезването на Алекс и съпруг на Северина - Веселин Тошев, сподели, че е много разочарован от действията на полицаите.„Те търсят съдействие. При условие, че има два ключа и им се дава единият, е необяснимо защо трошат всичко. Заплашиха ме, че ще отида зад решетките за 20 години, а никой не ми обясни какво се е случило. Бащата на Александра не искам да го коментирам. Целият град знае кой е Веско Германеца. Полицията знае много добре с какво се занимава той. Отношенията ни с Атанаска не са никакви. Преди време бяха ми дошли на гости. Бяха излезли с моята съпруга, но закъсняха. Скарах й се и казах повече да не ми се мярка пред очите. Оттогава не знам нищо за нея“, каза още Тошев, цитиран от Флагман.бг.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.