Мара Отварачката се сбогува със скъпия си подарък

https://crimes.bg/vodeshha-tema/mara-otvarachkata-se-sboguva-sas-skapiya-si-podarak/28473 Crimes.bg
Мара Отварачката се сбогува със скъпия си подарък

Оказва се, че луксозното Бентли, което бе подарено на Мара Отварачката от новия й мъж Мирослав Стоянов, по-известен като Миро Дзвера, вече е в миналото.


Припомняме, че тя получи луксозното возило като подарък за рождения й ден, който бе на 13 януари. Няма и шест месеца по-късно, колата е обявена за продажба, при това забележете – от автокъщата на мъжа й.


Към днешна дата Мара Отварачката и Миро Дзвера отдъхват в Гърция и се наслаждават на вкусна храна. През това време Бентлито на пенсионираната вече чалгаджийка е в очакване на новите си собственици.




Колата е обявена за продан срещу „скромната“ сума от 230 хиляди евро. По всичко личи, че инфлацията е ударила и по цената на автомобилите, разбира се в посока нагоре.

Истината е, че автокъщата на мъжа й жъне небивал успех предвид факта, че друг не внася употребявани автомобили, каквито той предлага.


В началото на тази година цената на Bentley Flying Spur W 12 бе на цена 422 499 лева. След плащането на разноските по регистрация и всички застраховки на возилото, цената е нараснала до 450 хиляди лева. При все, че Бентлито привлича много погледи, все още никой не е извадил близо половин милион, за да стане негов притежател.


Припомняме, че скъпият автомобил бе подарен на Мара Отварачката по повод 40-я й рожден ден. Тя разбира се не пропусна да се похвали, публикувайки редица снимки и видеа с него. И очевидно е имала право да побърза да запечата момента, имайки предвид, че явно автомобилът е бил за временна употреба.


Запознати издават, че мъжът й вкарва от чужбина скъпи автомобили на малко километри, които шофират той и жените му за известно време. Това се случва в продължение на 2-3 месеца, след като ги регистрира на фирмата му. След това ги обявявал за продажба.


Не по-различен е и случаят със скъпарското Бентли на Мара Отварачката, с което тя толкова много се хвалеше.

По същия начин бившата съпруга на Миро Дзвера е шофирала луксозни оборотни коли, но за нейно огромно съжаление към днешна дата е лишена от тази възможност.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.