Лекари се борят четири часа за живота на прострелян след съседски скандал

https://crimes.bg/vodeshha-tema/lekari-se-boryat-chetiri-chasa-za-zhivota-na-prostrelyan-sled-sasedski-skandal/33493 Crimes.bg
Лекари се борят четири часа за живота на прострелян след съседски скандал

Четири часа лекарите от Пловдив се бориха за живота на Назми Шериф, прострелян от упор в слепоочието от свой съсед, съобщи "Марица".Опасността за живота на простреляния в главата Назми остава. Операцията е приключила успешно, но състоянието му продължава да е тежко.Той има фрактура на черепа от лявата страна и кръвоизлив в мозъка. Оставен е под непрекъснато лекарско наблюдение в КАРИЛ. Засега лекарите се въздържат от прогнози.Назми Шериф от хасковското село Маджарово беше докаран в Университетска болница в кома. Шериф стана жертва на междусъседска разпра за имот. Врагът му 57-годишният Петьо Петков го гръмнал пред семейството му в главата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.