Лъсна истината за „рогата“ на Благой Георгиев

https://crimes.bg/vodeshha-tema/lasna-istinata-za-rogata-na-blagoy-georgiev/28216 Crimes.bg
Лъсна истината за „рогата“ на Благой Георгиев

Запознати твърдят, че не Благой Георгиев, а Златка била тази, която първа започнала да кръшка.


Като параван на изневерите си тя използвала гримьора й Цецо Андреев, но предвид факта, че София е твърде малка, истината все пак се разчула.


Плеймейтката се запознала с арменеца Карен Хачатрян още в началото на настоящата година, когато все още била обвързана с Джизъса. Двойката се криели от него, но след като научил, останал сломен.
Поради тази причина Благой Георгиев я зарязал и се хванал с Полина, а в същото време силиконката официализирала връзката си с арменеца.

Може би за огромно нейно съжаление в последствие стана ясно, че всъщност Карен не е богат наследник, какъвто се опитваше да се изкара, а луксозният му живот е пълен фалш.


По-скоро би могло да се каже, че Карен е роден в бедно семейство, отколкото, че се е появил на бял свят със златна лъжичка в устата. Запознати издават, че преди брат му да заключи профила си в Инстаграм, там се виждала негова снимка от миналото, когато нямал пари. За никого не е тайна, че той ги изкара от черното тото, издават още запознати.


И към момента арменецът не може да се похвали със стабилни доходи – изкарва пари чрез търговия с биткойни и се надява демонстрираният от него луксозен живот да се превърне в сбъдната мечта.

Златка Райкова далеч не е единствената, която Карен прецакал, същата съдба е сполетяла и много други.


В светските среди обаче коментират, че за нея е важно това, че е успяла да си отмъсти на Благой Георгиев, че я зарязал след изневярата й.

Освен това хора от обкръжението на арменеца го описват като абсолютен нарцис. Повече от ясно е, че той е бил със Златка, за да получи известност, която по-късно да осребри по някакъв начин.


От близкото му обкръжение издават, че преди време дори си бил купил последователи за стария си профил, които само за една нощ нараснали с 10 хиляди.

Освен това последователите на Златка Райкова бяха крайно възмутени от обидното отношение на Карен към сина й Благой. В кратко видео Хачатрян замеряше малчугана с царевични пръчици, сякаш е куче, а в същото време Златка стоеше напълно безучастна.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.