Кой от кого е бременен и остана ли някой да не е изгледал порното с Любена на Пепи Еврото? (видео)

Сега Любена твърди, че бруталните клипове били снимани от бившия й мъж

https://crimes.bg/vodeshha-tema/koy-ot-kogo-e-bremenen-i-ostana-li-nyakoy-da-ne-e-izgledal-pornoto-s-lyubena-na-pepi-evroto-video-3/111121 Crimes.bg
Кой от кого е бременен и остана ли някой да не е изгледал порното с Любена на Пепи Еврото? (видео)

Сега Любена твърди, че бруталните клипове били снимани от бившия й мъж

Илиян Василев

Ще става все по-кално и все по-трудно да се ориентираме кой зад кого. Но има безспорни неща. Примерно, че ГДБОП арестува Кристиян Христов, който се готви да опровергае Любена Павлова, която пък оневини Иван Гешев в първия епизод на интервюто. А ГДБОП действа само и единствено по поръчение на Радев. А той действа с Гешев. За това призовавам разследващите, включително АКФ, да слагат дисклеймъри, за да не остават хората с впечатление, че Любена или който и да е след това е ултимативния източник на истина.

Изобщо пазете се, защото мафията няма задръжки да използва НПО и „честни журналисти“, за свои цели.

Владимир Скочев

Пред BIRD.bg шофьорът на Пепи Еврото и формален собственик на „Изамет“ Кристиан Христов заявява по повод Аферата „Осемте джуджета“:

„…Бях принуден от Любена Петрова, която всъщност беше шефката, а Петьо Петров е човек, когото виждах много рядко – той предпочиташе да хапне, пийне и да си легне.“

Е, след това обяснение вече ми стана ясно с какъв акъл този човек, бидейки обявен за издирване, разгласява, че ще даде пресконференция в БТА и съвсем естествено на влизане в агенцията е задържан от БОП.

Димитър Кацаров

Като изключим политическите страсти, хвърчащите искания на имунитети, постоянните разпити, преговори, протести и разкрития, истински важният въпрос на дневен ред стои! Остана ли някой, който да не е изгледал изтеклото порно с бившата мутреса – Любена на Еврото????

Иво Балев

Излиза, че разводът на Любена с Пепи Еврото е причината за трусовете в съдебната система.

Любена твърди, че Сарафов е лош и ходел в „Осемте джуджета“, а Гешев е добър и не ходел там.

Еврото се крие в Турция.

Шофьорът на Еврото, малко преди да го арестуват, успява да изнесе и той малко талаш – твърди, че Гешев е лошият, той ходел в „Осемте джуджета“ и в комбина с Любена правели лошите работи, и принуждавали хора като него да вършат неморални неща. Според версията на шофьора – Любена била активната злодейка, а Еврото гледал да хапне, да пийне и да се наспи.

Всички действащи лица изглеждат нонстоп друсани и пияни, но Любена твърди, че е бременна и се страхува от Еврото/Сарафов, а шофьорът на Еврото твърди, че приятелката му е бременна и се страхува от Гешев/Любена.

Гешев и Любена освен това пушели пури, когато Еврото заспи.

Пак се насити с талаш ефира и никакъв шанс да изгазим.

***

Всичко тук преразказвам и обобщавам коректно, нищо не съм добавил от себе си.

Здравко Василев – „Биг Брадъра“

След първата част на видеото на Любена Павлова пред Антикорупционен Фонд, най-търсената дума за днес в Google e „любена порно клипове“.

Петьо Цеков

Твърде сложно е да се обясни кой за какво е разпитван днес от прокуратурата, но не става дума за Къро, Мъро, правителството, Барса, къщи, тъщи, записите и т.н. Накратко:

Тя си пушела пурите с Гешев в хола, докато Еврото спал в стаята. Като се събудил Еврото взел децата и сега Гешев го търси. И прокуратурата разпитва разни други хора, ако случайно знаят нещо. Това е.

Миролюба Бенатова

Имаше и хотел Берлин. Там също беше паралелен център на власт. Магистрати, политици и шефове на служби, ходеха да се отчитат, доказват и да получават указания. Дали не изпадна този крупен „детайл“.

****

Обяснявам. В хотел „Берлин“ в кв. Бояна по едно време живееше Делян Пеевски. И той определяше кой, кога, как и дали.

Вижте два от бруталните порно клипове на Любена Петрова ТУК и ТУК

Източник: mignews.info

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.