Кое е щастливото ви число според зодията?(Част 1)

https://crimes.bg/vodeshha-tema/koe-e-shtastlivoto-vi-chislo-spored-zodiyatachast-1/40016 Crimes.bg
Кое е щастливото ви число според зодията?(Част 1)

Всеки знак от зодиака си има късметлийско число

 

Или с други думи – всяка зодия  си има число, което му носи щастие, късмет и успех във всички житейски сфери. А някои имат и такова, което води само до проблеми и усложнения.

 

Открийте кое е числото, което ще ви донесе кошници с щастие:

 

1 (Слънцето) - Слънцето влияе на хората, родени под знака Лъв. Числото 1 е символ на положителният старт, на активността и успехите в бизнеса.

 

За Лъвовете числото 1 е направо „магнит за успеха“. А числото, от което трябва да се пазят, е 2. То винаги ще ги дърпа назад и ще пречи на развитието им.

 

2 (Луната) - Двойката носи в себе си енергия на сигурност и любов, които са така нужни и никога не стигат на Рака . Всичко, което има двойки в себе си, му носи късмет и спокойствие – 22, 222, 2222…

 

Той трябва да се пази от числата 1, 10, 100, 1000…! За целта може да комбинира 2 със 7, което потиска влиянието на 1. 27, 272,7272.

 

3 (Марс) - Тройката е щастливо число на Овена и Скорпиона . Те трябва да знаят, че във всяка една сфера,

 

където има конкуренция или база за развитие, е добре да се обградят от тройки – в номера на мобилния телефон, адреса, да правят важни крачки на дата 03.

 

Под формата на талисман или бижу, тройката е кодирана в триъгълника, пише  edna.bg .

 

4 (Меркурий) - Тук се намира енергията на знанията, дълбоката мисъл, науката, търговията, обмена на информация. 4 е щастливото на Девата и Близнака. 

 

 А силата му е двойна, ако съответният човек работи като журналист, търговец, преводач, писател, издател и всякаква информационна дейност. 


 

 Интересното е, че на тях щастие им носи и „фаталното число“ 13.

5 (Юпитер) - Както при числото 1, тук също имаме мощна положителна енергия, само че за Стрелеца . Особено, ако неговата работа е свързана с постоянна комуникация с хора.

 

Стрелците са галеници на съдбата - без значение от другите цифри, ако в едно число има 5, то това е късмет за тях. Например 12345.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.