Кървава трагедия край Венец - един загина, а шестима са с опасност за живота

https://crimes.bg/vodeshha-tema/karvava-tragediya-kray-venec-edin-zagina-a-shestima-sa-s-opasnost-za-zhivota/34491 Crimes.bg
Кървава трагедия край Венец - един загина, а шестима са с опасност за живота

Един загина, а още шестима, сред които и 5-годишно дете, са с опасност за живота след тежка катастрофа на пътя край карнобатското село Венец.Около 07:10 часа тази сутрин автомобил "Мазда 323" и "Опел Астра" се сблъскват челно с висока скорост. В резултат на а място загива водачът на "Мазда"-та, който е причинил инцидента при неправилно изпреварване. Мъжът се казва Иван Марев, на 76 години, от Бургас.Той предприема рисковано изпреварване на тежкотоварен камион "Скания", вследствие на което се блъска челно в насрещно движещия се автомобил и застрашава живота на пътуващите и в трите превозни средства хора.След като автомобилът на Марев се сблъсква с "Опел"-а, се завърта и се удря в камиона. Заедно с него пътуват 35-годишата Радост Борисова и 65-годишният й баща - Кирил Борисов. Борисов е с тежка черепна травма, а дъщеря му - с фрактури на главата и дясната ръка. И двамата са настанени в МБАЛ-Бургас с опасност за живота.Пътниците в другия автомобил също са тежко ранени. Петко Петков е с фрактури на крайницитеи съмнение за фрактура на таза. Настанен е в ямболската болница с опасност за живота. 47-годишният Хасан Чобанов и 46-годишната му съпруга - Мирем Чобанова от село Ябланово, община Котел, също са сериозно пострадали и животът им е в опасност. 5-годишният им син - Мустафа Чобанов е с черепна травма и е настанен заедно с родителите си в интензивното отделение на бургаската болница. Най-леко пострадал от инцидента е 66-годишният Васил Василев от село Асеновец, който е с контузии на гърдите и е без опасност за живота.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.