Какво е казал Сашко на баща си: Ето откровената изповед

https://crimes.bg/vodeshha-tema/kakvo-e-kazal-sashko-na-bashta-si-eto-otkrovenata-izpoved/27250 Crimes.bg
Какво е казал Сашко на баща си: Ето откровената изповед

Сашко, който успя да обедини истински не само Перник, но и цяла България му е казал „гора“ и „катерица“, но не е могъл да обясни по-подробно какво има предвид.


Цветанов, бащата на Сашко сподели, че детето е отслабнало с около 5 кг, което за неговия ръст и тегло е доста сериозно Той допълни, че в момента детето се храни доста добре и има голям апетит – на закуска е хапнал 5 принцеси с кайма, а после и 2-3 порции супа.


Сашко в момента не ходи на училище, за да се адаптира, дори лекарите от Пиргово са препоръчали 10 дни да остане в дома си


Бащата сподели, че прокуратурата е привикала и майката на разпит в опит са се установи истината за детето. Тя е дошла в България в сряда, а 3 дни по-късно бе намерен и Сашко. Тогава тя му е готвила и посещавала в болницата.


Бащата коментира и екстрасенсите и гадателите, които се включиха в издирването – според него наистина има хора с такива способности, но те са малко.


Дори в случая с издирването на Сашко се възползваха измамници, които се представяха са ясновидци и успяха да вземат пари за „услугите“ си и да се покрият.


Все пак бащата на Сашко заяви, че се гордее, че неговият син е успял да обедини България.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.