Какво дебне зодиите в периода на мистичния Скорпион? (Част 3)

https://crimes.bg/vodeshha-tema/kakvo-debne-zodiite-v-perioda-na-mistichniya-skorpion-chast-3/39778 Crimes.bg
Какво дебне зодиите в периода на мистичния Скорпион? (Част 3)

 

Въпреки че е най-страховитият сезон от зодиака, преминаването на слънцето в Скорпион далеч надхвърля мистичната си енергия


Управляван от сенчестия Плутон -табуто, трансформацията и всичко, което се крие под повърхността-сезонът на Скорпиона разкрива тъмната си страна.

 

А какво очаква зодиите:

 

Стрелец: Готови сте да презаредите батериите си

Не оказвайте по-голям натиск върху себе си. Със Слънцето, което разклаща кармичния ви 12-ти дом на близост и тайни, вероятно ще почувствате нужда да се оттеглите и да направите крачка назад от хаоса.

 

Въпреки че с ретроградния Меркурий, който се движи през вашия 11-ти дом на общността, можете да се почувствате съкрушени от заобикалящата ви среда.

 

Съсредоточете се върху намирането на вашето свещено пространство и не се притеснявайте за останалото.

 

Венера ще се присъедини към Слънцето във вашия 12-ти дом на уединение достатъчно скоро, за да се почувствате презаредени и отпочинали.

 

Козирог: Вашето усещане за принадлежност се променя

Какви се стремите да бъдете? Със Слънцето, което подчертава вашия 11-и дом на приятелство, работа в екип, колегегиалност и чувство за принадлежност към света, в този период много се набляга на вашите социални кръгове.

 

С планетарния владетел на Скорпиона – Плутон, надвиснал над вашия знак, вероятно размишлявате дали се чувствате комфортно сред обкръжението си.

 

Няма нищо лошо в това да продължите напред, особено ако сте надраснали заобикалящата ви среда.

 

 

Водолей: Правите завръщане, но няма да е лесно

Не губете от фокуса си голямата награда. През този сезон Слънцето ще хвърли светлина върху вашия амбициозен 10-ти дом на кариера, репутация и чувство за власт,

 

а през цялото време владетелят на Скорпиона – Плутон, ще разклаща 12-ия ви дом на жертвата.

 

Нещо трябва да даде и пожертва, така че се опитайте да търсите начини за компромис.

 

Разумният Меркурий също ще влезе за втори път в обширния ви девети дом на образованието, философията и дългосрочните цели, които могат да ви помогнат да преминете към нов план. Бавно и стабилно печелите състезанието.

 

 

Риби: Готови сте да промените своите възгледи за живота

Всичко започва с намерение. С правилното мислене можете да постигнете абсолютно всичко.

 

Слънцето ще хвърли светлина върху вашия девети дом на образование, пътувания, лична философия и дългосрочни цели, докато владетелят на Скорпиона, Плутон, активира вашия 11-и дом на надежди,

 

желания и мечти, което може да ви помогне да планирате напред и да гледате към бъдещето по отношение на личните си цели.

 

Освен това, когато Меркурий влиза отново във вашия осми дом на интимност, ангажименти и ресурси, има възможност да размислите върху собствената си енергия – какво всъщност си струва времето ви?

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.