Какви са мъжете и жените от зодия Овен?

https://crimes.bg/vodeshha-tema/kakvi-sa-mazhete-i-zhenite-ot-zodiya-oven/38972 Crimes.bg
Какви са мъжете и жените от зодия Овен?

Най-важно за Овена е движението

Трябва да знаете, че той е активен, агресивен и енергичен. Най-важно за него е движението, той може да бъде непрактичен и импулсивен, но същевременно е с въображение и динамичен.

Ако излезете с Овен, никога няма да знаете къде ще ви отвее вятърът, но където и да е, ще бъде вълнуващо. Вие го харесвате, защото хората, родени под този знак, притежават доминираща персоналност, която не се съобразява с правила и условности.

Жената Овен трябва да се прелъстява настойчиво и бързо. Тя или ще даде всичко веднага, или нищо и никога. Най-добрият начин за прелъстяване е да извършите забележителен подвиг.

От ранна възраст на Овните им е свойствено да се влюбват безогледно бързо, при това всеки път с увереността, че това ще е последното им сериозно увлечение. Не приемайте признанията им за лицемерие, те наистина вярват в това, което казват.

Мъжът Овен е страстен и ако наистина много ви харесва, може дори да ви отвлече. Може да го впечатли истинска жена, която да го допълва в неговия вулкан от страсти. Ако сте изобретателна в подхода си и постоянно му показвате нови неща, ще задържите интереса му задълго.

Трябва да бъдете искрена, защото Овните притежават чувствителност за всичко фалшиво. Безопасно е да започнете разговор на интелектуална тема.

Те се мислят повече за хора на ума, отколкото на чувствата, и вярват, че ги уважавате, ако се доближавате до тях чрез интелигентността им.И те ще ви уважават, ако не се опитвате да ги командвате или да им налагате мнението си. Овните винаги търсят нещо възбуждащо.

Те са оригинални и възприемат новите идеи. Да ги запознаете с нова идея, е най-сигурният път към техните чувства. След като имате уговорена среща с Овен, не закъснявайте, защото те много държат на точността.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.