Има бъдеще! Пробитата кметица от ДПС Десислава Тодорова отиде в историята

https://crimes.bg/vodeshha-tema/ima-badeshte-probitata-kmetica-ot-dps-desislava-todorova-otide-v-istoriyata-3/119930 Crimes.bg
Има бъдеще! Пробитата кметица от ДПС Десислава Тодорова отиде в историята

Иван Костовски, представител на "Възраждане", постави точка на скандалния управленски период на кметицата от ДПС, Десислава Тодорова, и внесе нова надежда за Борован и възможност за развитие на общината.

Десислава Тодорова доскоро доминираше начело на администрацията, но беше уличена в конфликт на интереси и свързвана със скандали по време на управлението си. Последният такъв, избухнал навръх изборите в неделя, когато "Деси на мама" се опита да създаде размирици в деня за гласуване.

Иван Костовски (на 52, роден в село Борован) , занимаващ се с частен бизнес, вече е трети път общински съветник и също председател на Общинския съвет в Борован през 2015 - 2019 година.

Новият кмет е на мнение, че е необходимо да се промени настоящото положение в общината, което я поставя на последни места в региона. Той ще се стреми да докаже на хората, че съществува друг тип управление и има намерение да превърне Община Борован в по-добро място за живеене, не само с думи, но и с дела.

Източник: narod.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.