Фейсбук за Валя: Жива е и си е вкъщи, но по-добре да не се разчува на тоя етап!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/feysbuk-za-valya-zhiva-e-i-si-e-vkashti-no-po-dobre-da-ne-se-razchuva-na-toya-etap/36008 Crimes.bg
Фейсбук за Валя: Жива е и си е вкъщи, но по-добре да не се разчува на тоя етап!

Приятели на изчезналата Валя от Бургас направиха група във Фейсбук "Да помогнем за намирането на Валентина Иванова". Полицаят Валентин Георгиев, за когото Валя щяла да се омъжва, също отправи апел от социалната мрежа всеки, който има някаква информация за младата жена, да се обади незабавно в полицията, съобщава "Стандарт"."Да, ама аз имам инфо, че просто се е скарала с баща си и изчезнала за два дена, и вече си е вкъщи, това го е казал човек от Лозово", написа вчера следобед във Фейсбук групата З.Б. "Не е скочила в морето. Жива и здрава е, но по-добре наистина да не се разчува на тоя етап. Неслучайно крият от полицията", допълва Цветозар Георгиев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.