Фашистки бесове

https://crimes.bg/vodeshha-tema/fashistki-besove-3/123517 Crimes.bg
Фашистки бесове

Една отрязана ръка с автомат „Шпагин”. Ръката на съветския войник, спасил Европа от

нацизма. Българските неонацисти екзалтирано аплодират. Чакам аплодисментите, когато флексът нареже детенцето в ръцете на българската майка.

 

По нощите флексът реже историята, изкуството и паметта.

Парче по парче. През 1923 г. българските фашисти отрязват дясната ръка на Александър Стамболийски и го бият с нея. После режат Стамболийски парче по парче. Накрая го обезглавяват. Вестниците пищят възторжено.

 

През 1967 г. боливийските фашисти под ръководството на офицери от ЦРУ убиват Че Гевара. И му отрязват ръцете.

 

През 1973-та чилийските фашисти, подкрепяни от ЦРУ, премазаха ръцете на Виктор Хара. И го разстреляха.

 

Германските нацисти започнаха с изгарянето на книги. После изгаряха хора. Укронацистите започнаха с изгарянето на хора – изгориха живи 50 души в Одеса и квичаха щастливо в своите фейсбуци. Българските неонацисти 34 години воюват с паметниците на антифашистите. В тъмна доба режат с флекс Паметника на Съветската армия. Щото са евроатлантици. И квичат щастливо в своите фейсбуци. Бездарието е фашизъм. Фашизмът е престъпление.

 

Евро-атлантическите ценности повеляват българският народ да бъде безпаметен, безисторичен, безроден, безграмотен, безличен, безмозъчен, безсловесен – едно идиототърпимо добиче, което лесно се води и кара.

Фашистки бяс!

  Фашистка мерзост!

      Фашистки ценности!

Автор: Велислава Дърева

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.