Ексклузивно! Откриха малкия Сашко – ето къде и в какво състояние

https://crimes.bg/vodeshha-tema/ekskluzivno-otkriha-malkiya-sashko-eto-kade-i-v-kakvo-sastoyanie/27330 Crimes.bg
Ексклузивно! Откриха малкия Сашко – ето къде и в какво състояние

Откриха малкия Сашко – детето с аутизъм, което изчезна безследно на 11 ноември.


Нова тв съобщи, че 12-годишното момченце от Перник е било открито над Радомир. Той се е намирал в района на завод „Червена могила“.


Според първоначалната информация, момченцето е намерено в храсталаци. Той е бил открит от полицаите, които обхождали района за пореден път. Наши източници посочиха, че детето ще бъде транспортирано с линейка до "Пирогов". Въпреки, че е много изплашено, момченцето е в добро общо състояние.


За времето, в което нямаше и следа от детето, редица екзорсисти, екстрасенси и всевъзможни самозванци се възползваха от случая, за да яхнат гребена на вълната.

Ако бяхме вярвали на техните измислици-премислици, то според сочения за най-добрия екзорсист у нас - отец Георги Гелеменов, малкият Сашко трябваше да е зад граница, най-вероятно при майка си, но не е така.


Не липсваха и такива, които твърдяха, че са имали видение. Една от тях бе жена, живееща в чужбина, според която малкият Сашко бил затворен в подземие в близост до мястото, на което бе обявено, че е изчезнал. На въпроса на други потребители от мрежата дали би се съгласила да покаже къде е, тя побърза да се оправдае, че живее в чужбина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.