Ексхибиционист размаха "голо оръжие" пред малолетни момичета в Асеновград

https://crimes.bg/vodeshha-tema/ekshibicionist-razmaha-golo-orazhie-pred-maloletni-momicheta-v-asenovgrad/35592 Crimes.bg
Ексхибиционист размаха "голо оръжие" пред малолетни момичета в Асеновград

19-годишен ексхибиционист е заловен Асеновград вчера, съобщиха от областна дирекция на МВР в Пловдив.Полицаите от РУП - Асеновград действали по сигнал, в който се твърдяло, че в понеделник около 12:00 ч. млад мъж се държал неприлично с група ученички.Срамната сцена се разиграла край оградата на ОУ "Петко Каравелов" в града. 19-годишният младеж е свалил панталоните и бельото си пред група малолетни момичета и им демонстрирал природните си дадености. В учебното заведение се обучават ученици до 8-ми клас.След сигнала местните полицаи започнали разследване по случая. Установен е извършителят на деянието -  19-годишният Х.Н. от Асеновград.  Момчето е известено на полицията,  уточняват от пресцентъра на МВР.Нарушителят е задържан с полицейска мярка за 24 часа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.