Диетолог разби основни представи за отслабването!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/dietolog-razbi-osnovni-predstavi-za-otslabvaneto/39582 Crimes.bg
Диетолог разби основни представи за отслабването!

Диетолог разби едни от основните ни представи за отслабването!

 

Прочут диетолог разби едни от основните ни представи за отслабването. д-р Арина Скоромная доказа, че плодовите сокове - прясно изцедени, с които мнозина си мислят, че отслабват, всъщност ни вредят. Както и уж никомаслените храни, които се скъсваме да купуваме.

Ползата от тези "полезни" храни на практика е нулева, обясни специалистката. И това е така, защото без мазнини калцият не може да се усвои добре от организма. Така че мазнините са полезни дори при диета, просто трябва да се намалят въглехидратите.

А и нискомаслените продукти са повече пълни с химия, отколкото с нещо друго.

Прясно изцедените сокове сутрин пък водят до вдигане на нивата на кръвната захар, а ползите от тях за здравето и фигурата ни са крайно преувеличени.

Важно е да знаем, че от евтините и много полезни продукти, трябва да заложим на лука. Той е пълен с витамини, микроелементи и антиоксиданти, необходими за организма.

Зелето пък ни пази от образуването на някои тумори и е незаменима храна в менюто ни.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.