Дани Скейтъра от любовната квартира на Киро и Лена: Не искам да живея в държавата на баджанаците

Ново видео разтърси Фейсбук - група младежи тръгнаха да търсят “парапета” от култовото стълбище

https://crimes.bg/vodeshha-tema/dani-skeytara-ot-lyubovnata-kvartira-na-kiro-i-lena-ne-iskam-da-zhiveya-v-darzhavata-na-badzhanacite-3/54196 Crimes.bg
Дани Скейтъра от любовната квартира на Киро и Лена: Не искам да живея в държавата на баджанаците

Ново видео разтърси Фейсбук - група младежи тръгнаха да търсят “парапета” от култовото стълбище

Часове след като социолозите обявиха меко казано неубедителния изборен резултат на ПП и ДБ, нов студен душ се изля върху главата на бившия премиер Петков. Група млади зевзеци, начело с изгряващата звезда на фейсбук Дани Скейтъра, щурмуваха любовната квартира на Киро и Лена. Неочакваната визита е в търсене на прословутия парапет, за който пиарите на Петков твърдяха, че уж бил “хванал” докато ръката му всъщност опипваше задните части на шефката на кабинета му.

 

Точно тази сцена е вдъхновила сюжета на новия клип, където досущ като Кирил Петков, Дани Скейтъра, както е по-известен Даниел Александров, изкачва запъхтян черно-бялото стълбище в кооперацията на столичната ул. “Гладстон”. Наближавайки заветния етаж, блогърът понечва да се облегне на “парапета”, но ръката му увисва във въздуха и той за малко не пада на земята. Приятелите му, които са насядали на стъпалата, заядливо го питат: “Абе, къде е парапетът?”, а Дани понечва да звънне на Лена за да я пита защо го няма.

 

В края на видеото младежите обявяват, че не искат да живеят “в държавата на баджанаците” и призовават хората и политиците да вземат правилното решение за България.

 

Даниел Александров никога не е крил политическата си позиция и смело изразява възгледи за развитието на страната. Не спестява критики към силните на деня, което бързо го превръща в любимец на младата аудитория. Прякорът му “Скейтъра” идва от младежките години, когато е карал скейтборд. По-късно започва да тренира борба и се прочува с прозвището “Дани Бореца”. Вместо намек за ъндърграунд принадлежност, никнеймът на младия блогър свидетелства за любовта му към спорта и дългите години, прекарани в залата.

 

На последните парламентарни избори Александров стана част от екипа на ПП ГЕРБ и заслужи място в листите за бъдещото 49-о Народно събрание.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.