Далавера! Недко Сланината строял незаконен палат на Витоша. Кръшка ли бизнесменът на жена си Куини с Преслава?

Теренът за баровската резиденция бил част от защитена местност, купил го с яки връзки в министерството

https://crimes.bg/vodeshha-tema/dalavera-nedko-slaninata-stroyal-nezakonen-palat-na-vitosha-krashka-li-biznesmenat-na-zhena-si-kuini-s-preslava-3/116341 Crimes.bg
Далавера! Недко Сланината строял незаконен палат на Витоша. Кръшка ли бизнесменът на жена си Куини с Преслава?

Теренът за баровската резиденция бил част от защитена местност, купил го с яки връзки в министерството

Крупна далавера, имотна измама и корупция на висши чиновници в министерството на земеделието и на екологията са вградени в основите на кичозната резиденция в полите на Витоша. Нейни собственици са скандално известният варненски бизнесмен Недко Петков-Сланината и жена му, богатата наследница Куини Алис Николова. Това издадоха наши източници от МОСВ и ДАГ.

 

Припомняме, че Недко е част от група “златни” младежи, които усърдно трошат парите на бащите си по чалготеки и си връткат певици и манекенки на караминьол. Името му нашумя в публичното пространство през 2016 г., когато открадна фолкаджийката Преслава от тогавашния й любим – вече покойният Жоро Бирмата. След няколко мутренски сбивания и дузина бижута Картие, с които засвидетелства любовта си, той натири певачката и се загаджи с богатата наследница Куини Алис, известна като една от бройките на Благо Джизъса. Въпреки страстите, отново последва раздяла, а Куини се метна в обятията на друг баровски син – Вълчо Арабаджиев. След като отрочето на Ветко и Маринела бе натикано в ареста, уж невинната Куини Алис се върна на бегом при Недко, наду корема и му роди бебе. Докато кърми и сменя памперси, злите езици разправят, че Недко канил на кафе с райбер Преслава, но за това - по-късно. Точно за отрочето си днес младите и разглезени богаташи строят дворец.

 

Основите на имота вече са положени и започва изграждането му във височина, Новата къща ще бъде с прекрасен панорамен изглед към столицата. Интересното е, че лично Куини проектира дома си. Тя завърши последователно Строителния техникум, а след това и Университета по архитектура, строителство и геодезия.

 

Накратко - теренът, където разпищолените милионери вдигат семейно гнездо, е част от защитена местност, върху която са забранени всякакви човешки дейности, камо ли вкарване на тежки машини и леене на бетон. За зла беда в последното десетилетие множество добре облечени бизнесмени се огледали в живописния терен и тръгнали да търсят вратички в закона за да вдигнат там палати. Сред тях бил и наследникът на месарската империя, Недко Сланината.

 

Ако вярваме на източниците си, схемата за придобиване на терен в тази част на Витоша била следната - срещу крупна сума чиновници в двете министерства намират “наследник”, който декларира, че преди 9-ти септември дядо му имал там няколко декара и си пасял овцете. След това чевръсто организират заменка и му “връщат” дядовите ниви. “Наследникът” пък продава златния парцел на трето лице – добросъвестен купувач, какъвто в случая се явява Недко Сланината, който пуска багери и бетоновози в девствената шир, изсичайки варварски защитените от закона дървета.

 

Защо след смяната на толкова правителства нито един министър не си направи труда да провери строителните книжа на подобни проекти, за нас остава мистерия. Прокуратурата също се разсейва приятно по отношение на Недко Сланината, въпреки, че в НК и НПК има прекрасни текстове, по които да го окошарят, не само за незаконно строителство, но и за “връткане на ДДС”, примерно.

 

Явно Варненският младеж е толкова спокоен за свободата си, че безпроблемно нарушава брачните обети, редят столични клюкари. Те се кълнат, че вече четири пъти са засичали колите на Недко и на Преслава, паркирани успоредно пред дискретен хотел в Драгалевци. Самата певица се хвалела, че ретроградната Венера й е помогнала да си върне старо гадже, което да попълни отънялата й банкова сметка. Дали това е Недко и как ще реагират родителите на жена му, когато прелюбодейството на месаря лъсне, ще следим с интерес.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.