Цяло семейство повръща в Пирогов след “диетата” на Енджи Касабие (доказателства)

https://crimes.bg/vodeshha-tema/cyalo-semeystvo-povrashta-v-pirogov-sled-dietata-na-endzhi-kasabie-dokazatelstva/27058 Crimes.bg
Цяло семейство повръща в Пирогов след “диетата” на Енджи Касабие (доказателства)

Майка с двете си дъщери за малко да посрещнат Рождество в спешното отделение, след близо месечна консумация на “диетичните” менюта на Енджи Касабие, разказаха наши източници от лечебното заведение. Трите суетни софиянки решили да се вталят ударно за Нова година и се абонирали за диетата на самозваната докторка, която ежедневно им изпращала по куриер манджи и лично бутилирани от нея сокчета с ливански билки. Обещанието било ако следват стриктно предписанията й да свалят между 5 и 7 кг. преди празниците.


Вместо със стройни тела, дамите започнали да се оплакват от болки в корема, газове и дъх на развалени яйца. Касабие ги успокоявала, че това са нормалните лечебни кризи, съпътстващи процеса на детоксикация. На 22 декември по-малката дъщеря започнала да повръща, а ден по-късно я последвали майка й и голямата сестра. Трите били откарани в “Пирогов” с тежко обезводняване и признаци за натравяне, което принудило медиците да ги хоспитализират на системи докато овладеят проблема.


Анализ на поетите от тях храни показал наличие на опасните бактерии стафилококи, които обичайно се развъждат в развалени и престояли ястия от животински произход. За капак саморъчно бутилираните “сокчета” съдържали висока концентрация на Гарциния Камбоджа, която предизвиквала дехидратация и проблеми с бъбреците. За цялото “удоволствие” желаещите да отслабнат пациентки на спешното били платили над 1500 лв., възмущават се лекарите.


В интернет форумите читателки не спират да се оплакват, че “благодарение” на д-р Енджи са се сдобили с паласки, ударно задържат вода, по кожата им избивало гнойно акне, а килограмите вървели нагоре вместо да се топят. Абитуриентка споделя, че преди бала заковала 65 кила след като цял месец се била тъпкала с ливанските манджи с надежда да смъкне 5 кг. Друга девойка отключила автоимунно заболяване Хашимото, прецаквайки си щитовидната жлеза от съмнителните билки. За капак цикълът й спрял и до края на живота си щяла да пие хормони ако иска да й идва всеки месец.


Бивша служителка на Касабие хвърля светлина защо режимът на докторката е толкова опасен за здравето и вместо да отслабват, хората затлъстяват. Ето какво пише тя за екс работодателката си:


“Здравейте момичета! Понеже миналата година работих за Енджи Касабие искам да ви разкажа за какво става въпрос. Аз готвих за всички поръчки на храна, заедно с приятела й, който е грък. "Кухнята", в която се приготвяше "страхотната" "гурме" храна, беше всъщност домашната кухня в квартирата им в Бояна. Стара печка, фурна която удря ток, абсолютно никакви условия за работа. Всичко беше тотална импровизация, от типа "ако мине номера". Много от нещата се пържеха в обикновено олио, не достигаше храна, порциите се правеха импровизирано... каквото беше останало в хладилника. Десертите се приготвяха с обикновена сладка сметана, захар и т.н. и когато зададох въпроса: "Защо лъжете хората, и как може да им пробутвате такава храна за уж диетична", гаджето й с ехидна мошеническа усмивка казваше: "Абе спокойно, Енджи ще им дава билки по-дълго време". А билките ги праща баща и от Ливан, и едно момиче само ги смесва и пълни в евтини пластмасови шишенца. Условията на работа няма да коментирам-нямаше елементарни неща-хубав тиган, бъркалки, хубави ножове...просто ужас. Носила съм си от вкъщи тиган скара, за да мога да правя нещата наистина диетични, купих голям тиган за да мога да готвя спокойно, тъй като на стара печка се събираха само 2 малки тигана, а трябваше да сготвя мн. неща за кратко време.. цяла седмица работих почти на тъмно-на лампата от аспиратора, защото имаше някакъв проблем с тока...не мога да обхвана всички гадости които видях за 1 месец!…”


А ние питаме защо здравните власти не отнемат лиценза на самозваната печалбарка.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.