Братът на Валя, след като прибра трупа на баща си: Поставете се на мое място

https://crimes.bg/vodeshha-tema/bratat-na-valya-sled-kato-pribra-trupa-na-bashta-si-postavete-se-na-moe-myasto/34000 Crimes.bg
Братът на Валя, след като прибра трупа на баща си: Поставете се на мое място

Току-що семейството на удавената медсестра Валентина прибра тялото на баща й в дома им в бургаския кв. Лозово, предаде "24 часа".Роднините на обесилия се Иван Иванов не пожелаха да разговарят с журналисти."Поставете се на мое място", промълви само синът Константин. Момчето откри баща си мъртъв на тавана във фамилната им къща следобед на 21 август.По данни на разследващи 54-годишният Иван не е оставил предсмъртно писмо."Беше толкова хубав човек, цялото семейство са много добри хора. А за Валя нямам думи - красива и мила. Брат й повече с колата се движи из квартала, но Валето ходеше пеша и винаги ми се обаждаше като ме види. След смъртта й веднъж я сънувах. Беше сякаш в облаците, с една дълга синьо-сива рокля. Попитах я: Вале, както направи, къде си, а тя само ми се усмихна и изчезна", каза разплакана съседка на сем. Иванови.Тя, както и повечето хора от Лозово са потресени от двойната трагедия във фамилията. Повечето са на мнение, че таткото на Валя не е могъл да преживее загубата на дъщеря си.Погребението на бащата ще бъде утре в 11 часа, в кварталното гробище.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.