Близък на убития лихвар Доневио - Г. Кехайов - Фифи и подчиненият на Джипсовете - Георги Русков се клаха в Банско

https://crimes.bg/vodeshha-tema/blizak-na-ubitiya-lihvar-donevio-g-kehayov-fifi-i-podchineniyat-na-dzhipsovete-georgi-ruskov-se-klaha-v-bansko/35582 Crimes.bg
Близък на убития лихвар Доневио - Г. Кехайов - Фифи и подчиненият на Джипсовете - Георги Русков се клаха в Банско

Двама мъже  са пострадали при кървава сцена пред фитнес клуб в Банско. Инцидентът станал днес около 14:00 ч.Владимир Кехайов - Фифи, подкрепен от двамата си сина, устроил засада на известния в региона Георги Русков.Започнала разпра, при която Русков извадил нож и започнал да ръга напосоки. В мелето са ранени 53-годишният Владимир Кехайов и 25-годишният му син Атанас.Двамата пострадали са транспортирани в болницата в Разлог, където им е оказана медицинска помощ. Единият от пострадалите е получил сериозна порезна рана в областта на главата.Полицаи от РУП - Банско се отзовали на мястото веднага. Останалите, участвали в кървавата разпра, са прибрани в районното и разпитани. Г. Кехайов - Фифи бе  дясната ръка на убития лихвар В. Донев - Доневио.  Георги Русков пък е човек на задържания преди време в Италия за трафик на дрога Иван Еринин - Големия Джипс.Твърди се, че двамата основни герои в екшъна имали стари дразги покрай шефовете си. Последният скандал между мутрите в Банско бил през януари тази година. След него Кехайов бил приет със счупена челюст в Пирогов. Вероятно Фифи е организирал засадата като отмъщение за нанесения му побой опреди няколко месеца. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.