Бивш армейски инженер въоръжава автомафията

https://crimes.bg/vodeshha-tema/bivsh-armeyski-inzhener-vaorazhava-avtomafiyata/37741 Crimes.bg
Бивш армейски инженер въоръжава автомафията

Военният е създател на най-модерната джаджа, с която се крадат джипове




Източник:





2015-04-24 08:52:00


Водеща тема


0

Прочетено: 269640

Кратка връзка








Бивш военен инженер произвежда най-модерната техника, с която в момента се крадат новите лимузини и джипове. Устройството, което върви на цени от 15 до 20 хиляди евро, позволява возилото да бъде отключено и запалено, без да се налага крадецът да го разбива. Същият модел джаджа, произведена в България, е най-големият хит сред крадците в Англия, които с нея крадат последните модели джипове "Рейндж Роувър" и БМВ, пише "Телеграф".

В България най-добрите спецове, снабдяващи топ апашите, са от Варна и Велико Търново. Конкуренция им прави арменец от Бургас, който от години е в бранша и дори искал да прави лаборатория за обучаване на ключове. 

Военният инженер, който живее в София, но е родом от провинцията, също е сред малцината, знаещи как се прави. Дори полицаите да хванат цял багажник с подобни устройства, човекът, който ги прави не може да бъде подведен под отговорност, защото носенето на техника за палене на коли не е криминализирано. /БЛИЦ

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.