Бащата на убитата Александра: Опасявам се, че съпругата ми може да е следващата жертва

https://crimes.bg/vodeshha-tema/bashtata-na-ubitata-aleksandra-opasyavam-se-che-saprugata-mi-mozhe-da-e-sledvashtata-zhertva/35867 Crimes.bg
Бащата на убитата Александра: Опасявам се, че съпругата ми може да е следващата жертва

"Много се опасявам, че съпругата ми ще бъде следващата жертва на това ужасно нещо, което ми се случи, на тази страшна омраза, която недоумявам откъде дойде". Това каза бащата на зверски убитата 8-годишна Александра - Веселин Тодоров, в ефира на телевизия "Скат".Тодоров направи разкритие, че една от жените, чиито имена от вчера се спрягат като замесени в смъртта на детето - Светлана Димитрова, има и трета дъщеря, върху която също е възможно да паднат подозрения. Както е известно, тя и дъщеря й Северина вчера бяха задържани за малко за убийството на детето, но впоследствие бяха освободениВ афекта си смазаният от мъка татко даже директно посочи Светла Димитрова като убийца и на двамата й някогашни съпрузи, съобщи Флагман.бг."Нека кажа своята истина за кончината на моите двама мъже. От първия ми съпруг имам две дъщери - Евгения и Атанаска, Евгения е по-голямата. Първият ми мъж почина от сърдечно заболяване, което получи вследствие от авария като работник в "Лъки Горубсо", но това стана години след като вече се бях развела с него. Евгения живее в Гълъбово, чухме се с нея. Тя каза, че ще дойде до Поморие да ни подкрепи. Няма как да е замесена. Вторият ми мъж, от когото е Северина, наистина беше намерен в реката в Златоград малко срещу новата година - 1999 г. Тогава казаха, че става въпрос за удавяне. Аз се изселих от Златоград 1,5 г. по-късно", каза Светла Димитрова.Когато водещият Касабов описа в какъв вид е намерено телцето на удушената Александра, камерата показа Светла Димитрова. Тя държеше главата си с две ръце и трудно удържаше изключително тежкото си психическо състояние.Дъщеря й Северина през цялото време твърдеше, че няма как телефонът на детенцето да се е оказал в хотел "Лагун", макар че полицаите според думите на бащата на Александра са го локализирали още същата нощ на това място.Атанаска, която е другата дъщеря на Светла, е зад решетките с повдигнато обвинение за убийството на Алекс.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.