Бащата на похитената Алекс: Чакам да ми се обадят! Давам 50 хил. лева, ако ми кажат къде е дъщеря ми

https://crimes.bg/vodeshha-tema/bashtata-na-pohitenata-aleks-chakam-da-mi-se-obadyat-davam-50-hil-leva-ako-mi-kazhat-kade-e-dashterya-mi/35841 Crimes.bg
Бащата на похитената Алекс: Чакам да ми се обадят! Давам 50 хил. лева, ако ми кажат къде е дъщеря ми

Никой не се е свързал с мен. Нямам никаква информация. Ако искат нещо - да ми се обадят, на драго сърце ще преговарям, само да се обадят... Нямам повече какво да кажа". Това заяви пред "Труд" бащата на изчезналата 7-годишна Александра - Веселин Тодоров.Впоследствие той каза пред "24 часа", че дава 50 хил. лв. ако получи информация къде е дъщеря му. Веселин Тодоров заяви, че е разочарован от появилите се публикации за него и семейството му.Първокласничката Алекс била на училище в Поморие до 16 часа в четвъртък, след което не се прибрала у дома. Майка й Ивалина и баща и, почакали няколко часа и се обадили в полицията.Цяла нощ на входа на Поморие стояха на пост полицаи. Те проверяваха щателно всяка влизаща и излизаща кола. Отваряха багажниците на автомобилите и гледаха под лупа документите на шофьорите. После постовете бяха вдигнати, остана само един автомобил, но масовите проверки спряха. Вероятно униформените получиха информация от похитителите, предположиха поморийци.Освен автомобили на полицаите из града сновяха и возила с цивилни ченгета. "Не мога нищо да ви кажа на този етап. Нито за версии, нито дали е искан откуп", каза шефът на ОД МВР - Бургас комисар Милен Димитров.Веселин Тодоров, по прякор Германеца, се занимавал с покупко-продажба на имоти в морския град. През 2010 г. е бил арестуван по обвинение в лихварство, когато негови съграждани се оплакали от непосилни лихви, които стигали до 20 процента. Говори се, че хората му измъчвали жертвите си особено жесток начин - трошали зъбите им и раздирали гърбовете им с метална кука. Тодоров навремето бил рибар, после забогатял от лихварството и захванал новия бизнес.Срещу Тодоров е водено дело за лихварство, но няма присъда, казаха от съда в Бургас.На снимката е потресената майка на Алекс.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.