“Аз плащам, ти ще лазиш”. Друсан на мотика, рапърът Атанас Колев пребивал редовно фолкаджийката Лидия

Системни, ежедневни скандали огласяли дома им. Съседи в паника. Ченгетата си правят пас

https://crimes.bg/vodeshha-tema/az-plashtam-ti-shte-lazish-drusan-na-motika-raparat-atanas-kolev-prebival-redovno-folkadzhiykata-lidiya-3/111721 Crimes.bg
“Аз плащам, ти ще лазиш”. Друсан на мотика, рапърът Атанас Колев пребивал редовно фолкаджийката Лидия

Системни, ежедневни скандали огласяли дома им. Съседи в паника. Ченгетата си правят пас

Пореден ужасяващ случай на домашно насилие е на път да разтърси фолк гилдията. След мелето между Мара Отварачката и мъжа й, новата жертва е крехката пайнерка Лидия.

 

За системния тормоз над певицата алармират техни съседи, които вече са подали три жалби в IV-то РПУ, потресени какво е принудено да търпи бургаското девойче.  Ченгетата идвали на адреса многократно, но неадекватният от дрога и алкохол Атанас Колев ги гонел защото “бил невинен”. Лидия също отричала за зверствата от страх да не изгуби живота си в поредния побой, издават очевидци.

 

Истината, останала скрита от униформените е, че друсан на мотика с модерния сред баровците амфетамин “розов кристал”, пишман певецът измъчвал ежедневно мъничката си половинка. Още с влизането започвал да крещи, че той плаща за всичко, а тя е една пачавра и слугиня, която трябва да му лази. “На колене!”, заповядвал Наско и в този момент мощни женски писъци огласяли входа. “Лижи!”, крещял в несвяст Колев и подавал мръсния си чепик към хиалуроновата уста на половинката си. Обикновено след няколко минути крясъците ставали нетърпими, т.к. като келешът й извивал ръцете със страшна сила, нареждат свидетели на гаврата. Кристалът буквално изпържвал мозъка на онзи, който го употребява, а тайни гласове започвали да му нашепват да измъчва жертвата си по всевъзможни начини - душене, щипане на зърна, плюене в лицето, скубане на коси и всевъзможни изстъпления - всичко това Лидия била принудена да търпи ежедневно ако вярваме на жалбоподателите.

 

През не особено дебелите стени на блока се чувало как плющят шамари, стонове за помощ и молби за пощада към развилнелия се изверг. Често през терасата летели отскубнати руси екстеншъни, а на другия ден певицата излизала посинена и притеснено стискала в юмрук изпочупените си нокти на път към салона. Излишно е да казваме как заради тормоза красотата на Лидия вехнела от ден на ден и тя слабеела притеснително, на крачка от анорексията.

 

В дъното на скандала е хищната Емануела, издават съседи. Чалга ветеранката била отдала под наем дома си в баровския комплекс ”Флора- 4”, построен от Стойне Манолов на колежката си за да свие там гнездо с рапъра Атанас Колев.

 

Вместо любов и горещи ласки, луксозната квартира ставала арена на зверски побоища, и удари с тежки предмети по думите на комшии, които многократно звънели на тел. 112.

 

В гилдията отдавна се знаело за домашното насилие в дома на Лидия и Наско, но по стара българска традиция никой не надавал глас в защита на слабичката и нежна изпълнителка. Дори хазяйката й Емануела се правила на ни лук яла, ни лук мириса̀ла. Това още повече нахъсвало продрусаният “певец” да млати половинката си като брашнян чувал, гневят се съседи и близки на двойката. Те многократно го предупреждавали да спре с панаирите, но той им се хилел в лицата и всичко продължавало по старо му.

 

По-притеснителният въпрос е защо полицията си прави пас? Колко още закона за защита от тормоз на жени трябва да се приемат за да си мръднат униформените пръста? Или скоро ще станем свидетели на поредната трагедия в лекия жанр, негодуват фенове на Лидия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.