Александра е била задушена с найлонова торба - жената и тъщата на хотелиер я убили!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/aleksandra-e-bila-zadushena-s-naylonova-torba-zhenata-i-tashtata-na-hotelier-ya-ubili/35845 Crimes.bg
Александра е била задушена с найлонова торба - жената и тъщата на хотелиер я убили!

Жената на хотелиера Веселин Тошев – Северина Димитрова, и нейната майка Светлана са убили малката Александра от Поморие, съобщава Флагман.бг.Те са познавали детето много добре.Светлана и Северина са следвали малката до жилищния блок, в който живее.Качили са се с нея и са я натикали към таванското помещение. Удушили са я с найлонова торба. Детето е трябвало да бъде заложник пред бащата хотелиера Веселин Тошев.Според информация на Флагман.бг те са искали заем от него, но той ги отрязал. Разговорът е бил по телефона, докато Веселин Тошев е бил на почивна на о. Бали. Казал им, че не се занимава вече с лихварство. Много е вероятно да са се опитвали да го изнудват по тази причина. Едва ли целта им е била момиченцето да бъде убито.  Възможно е Александра да е се е задушила от найлоновата торба, докато се съпротивлява.Убийството много прилича като това на бизнесмена Стоян Стоянов, също удушен с найлонова торба.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.