Руско проклятие се стовари над "Фермата"

https://crimes.bg/uncategorized/rusko-proklyatie-se-stovari-nad-fermata/27482 Crimes.bg
Руско проклятие се стовари над "Фермата"

Съдбовния удар на руското отмъщение изпитаха на плещите си участниците във „Фермата“. Върху главите им се стовари проклятието на бившата им съотборничка Альона, която живее в Сливен, но е родена в столицата на Руската империя Санкт Петербург. Рускинята отпадна от състезанието за стоте бона след чутовна битка с конкуренцията, в крайна сметка тя успя да пречупи всички на колене и да им отмъсти за отношението към нея.
Оказва се, че през последните си дни в риалитито, в които изпълняваше ролята на ратай в отбора си „Стари герои“, нахаканата рускиня въобще не е била пестелива към хранителните продукти и щедро ги е разхищавала с широки пръсти. Едва след напускането съотборниците й бяха възмутени от факта, че се озоваха в кухнята с един пакет леща и два с бял фасул. На „старите герои“ им стана ясно, че за да оцелеят, занапред ще я карат на коричка сух хляб и няколко лъжици кисело мляко.


Че са наследили оскъдица, разбра дори хлебарят Чавдар, чийто корем вече вие на гладно. Фермерите не спират с „благословиите“ към Альона Михайлова, която вече е ветеран в предаването, след като имаше участие и в първия му сезон.


Досега 39-годишната рускиня беше определяна с 3 думи – като гръмогласна, самоуверена и напориста. Сега към тях участничите добавиха и коварна...


Източник "Уикенд"


 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.