Хищна фенка награби Енрике Иглесиас

https://crimes.bg/uncategorized/hishtna-fenka-nagrabi-enrike-iglesias/27601 Crimes.bg
Хищна фенка награби Енрике Иглесиас

Инцидентът с уж невинната целувка между Енрике Иглесиас и фенка се случва в столицата на хазарта Лас Вегас след поредица концерти, изнесени от изпълнителя там. От кадрите се вижда, как почитателка с жълт панталон се втурва към идола си и страстно го целува по устата, вероятно засмуквайки езика му. В интернет пространството дори изтекоха видеоклипчета със случката.


Както се очакваше, Енрике Иглесиас излезе с наивно обяснение за обстоятелствата. Той твърди, че бил предупреден, че има момиче, което е спечелила томбола, като наградата била запознанство с него. Когато го доближила, певецът плахо се навел да я целуне по бузата, но тя хищно впила устни в неговите. Енрике обяснява, че като един истински джентълмен просто се наложило да я целуне, грубиянски би било да я отблъсне просташки.


Запитан как ще реагират на случката половинката му Анна Курникова и децата им, Енрике отвръща, че не живее с идиоти и среща разбиране от тяхна страна, защото нищо особено не се е случило.
Апропо, понеже споменахме жената до Енрике - Курникова, нека допълним, че жълтите издания периодично разделят двойката. Бившата руска тенисистка отдавна иска официален брак с половинката си, но той така и не предприема такава стъпка.


Източник: „Уикенд“

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.