Принц Хари и Меган Маркъл губят популярността си

https://crimes.bg/po-sveta/princ-hari-i-megan-markal-gubyat-populyarnostta-si/39758 Crimes.bg
Принц Хари и Меган Маркъл губят популярността си

Според кралския експерт Ръсел Майърс това не е добре

Херцозите на Съсекс – принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, губят популярността си.

 

До неотдавна двамата постоянно бяха в центъра на вниманието. Дори след преместването им в САЩ и прекратяването на светския живот, имената на принц Хари и Меган Маркъл не слизаха от първите страници.

 

Кралският експерт Ръсел Майърс, който работи за "Дели Мирър", заяви в програмата „Pod Save the Queen“, че 39-годишната Меган и 36-годишният Хари вече не са така актуални.

Той отбеляза, че те коментират по-чувствителни теми от шикозното си имение в Монтесито, като никога не се впускат в целия проблем, което е лош формат.

 

"Маркъл и Хари трябва да бъдат много внимателни, докато седят в кулата от слонова кост и говорят за неща, които просто им идват наум. Те дори не се консултират с компетентните си асистенти. Това не е хубаво. Така че херцозите бързо губят значимостта си. Особено в сравнение с Кейт Мидълтън, принц Уилям и принц Чарлз, които говорят за глобални проблеми", каза още Ръсел.

 

Докато Меган Маркъл и принц Хари говорят на различни онлайн срещи на върха, принц Уилям стартира наградата "Земната снимка" за околната среда. Тук е мястото да уточним, че тя е еквивалентна на Нобелова награда. Принц Чарлз пък обяви старта на своята инициатива за развитие на устойчиви пазари във Великобритания, пише "Тялото".

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.