Докъде стигна тежката битка на Йозджан Дениз?

https://crimes.bg/po-sveta/dokade-stigna-tezhkata-bitka-na-yozdzhan-deniz/41143 Crimes.bg
Докъде стигна тежката битка на Йозджан Дениз?

 

Очевидно тежката битка ще продължи дълго време

По всичко личи, че тежката битка на известния турски актьор Йозджан Дениз с бившата му съпруга ще продължи доста дълго време.

 

Тези дни той за пореден път завихри скандал около себе си. Екранният Фарук Боран от „Завинаги“ направи изявление, което потресе феновете му из цял свят.

След като бившата му съпруга Фейза Актан не му позволила да се види със сина си, Йозджан Дениз даде интервю в турската преса. В него той я нарече „психически нездравословен човек“ и увери обществеността, че е опасна и се притеснява да ѝ довери детето.„Фейза е болна. Тя страда много сериозно от комплекса MEDEA (патологично желание на майката да убие собствените си деца, за да отмъсти на съпруга си). За съжаление, все повече жени страдат от това заболяване“, казва актьорът.

 

Двамата с бившата му любима са в жестока съдебна битка за правата над сина им от повече от година. Последно Фейза пък заведе иск срещу актьора и го обвини в домашно насилие. Той отрече да ѝ е посягал, но развръзка по делото все още няма.

Междувременно Йозджан Дениз развълнува почитателите си до сълзи с поздравление към неговата майка по случай рождения ѝ ден. „Мамо, ти си била омъжена още докато си била дете – само на 13 години, и все още си играела на двора с въже. Татко също е бил дете, дори не сте могли да си представите през какви трудности трябва да преминете. Живели сте в Адана, Анкара, Айдин и сте преживели много трудности. Мамо, отгледала си 6 деца и 10 внуци.

 

Покрай нас и ти самата се научи да четеш и пишеш, но най-важните уроци научи в училището, наречено живот... В речника думата майка трябва да означава жена като теб, която не поставя своите амбиции и желания над интересите на децата си. Радвам се, че съм ти син, честит рожден ден, мамо“. Това написа  Йозджан Дениз, който напоследък е по-известен със скандалите в личния си живот, отколкото с ролите си.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.