Британското кралско семейство е изправено пред нов скандал

https://crimes.bg/po-sveta/britanskoto-kralsko-semeystvo-e-izpraveno-pred-nov-skandal/39712 Crimes.bg
Британското кралско семейство е изправено пред нов скандал

Кралица Елизабет привиква внука си на тежък разговор

Съвсем скоро британското кралско семейство ще бъде изправено пред нов скандал.

 

Вероятно за мнозина от вас няма да е изненада фактът, че в  основата на този скандал отново се оказват Меган Маркъл и съпругът й – принц Хари.

 

Драмата е огромна, а кралица Елизабет II е меко казано бясно според британските медии.

До дни се очаква бомбата да избухне, но към момента голяма тайна бележи събитията, които ще се случат през идните няколко дни.

 

Според британската преса, принц Хари ще се наложи да проведе сериозен разговор с Елизабет II през идните седмици. Тя била изключително разочарована и недоволна от начина, по който внукът й се държи в публичното пространство.

 

Бабата на херцогът на Съсекс го е привикала на разговор, издават източници от двореца.

Според запознати на слугите е било наредено да приготвят Фрогмор – домът на Хари извън Лондон за скорошното му завръщане. Изглежда обаче, че посещението му се пази в строга тайна.

 

В същото време Меган Маркъл най-вероятно ще остане в САЩ.

Някои смятат, че подобно завръщане на Хари във Великобритания би спомогнало за заздравяване и сближаване между него и брат му принц Уилям. Едва ли Меган Маркъл обаче би допуснала двамата да се върнат към предишния им живот.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.