Убиецът на Татяна е гледал жертвата си в очите

https://crimes.bg/kriminalno/ubiecat-na-tatyana-e-gledal-zhertvata-si-v-ochite/37301 Crimes.bg
Убиецът на Татяна е гледал жертвата си в очите

След повторния оглед на мястото, където бе убита Татяна Стоянова, криминалисти обявиха, че най-вероятно нападателят е стрелял когато е бил лице в лице с нея.

 На този етап  не може да се определи точната височина на убиеца, нито с коя ръка е стрелял. Това ще стане ясно след направените балистични експертизи.

Специалисти твърдят, че  килърът е бил изключително добре подготвен и почти сигурно е ползвал заглушител. Поведението му с нищо не е привлякло вниманието на минувачите по улицата и около блока. Никой от съседите не е чул изстрелите, нито пък е видял убийството. Точно на гърба на сградата е ателието на художника Васил Петров и колегата му Петър Бажлеков, но нито един от двмата обаче не е чул нищо, въпреки че по това време вероятно са се намирали в него. Разследващите преглеждат записите от три  охранителни камери близо до местопрестъплението. Предстои да се направят и ДНК експертизи, които могат да уличат извършителя, ако той е имал досег до жертвата или автомобила.

 

От Окръжна прокуратура в Пазарджик по случая е образувано дело за предумишлено убийство срещу неизвестен извършител. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.