Служителка в тотопункт намерена мъртва на работното си място

https://crimes.bg/kriminalno/sluzhitelka-v-totopunkt-namerena-martva-na-rabotnoto-si-myasto/37287 Crimes.bg
Служителка в тотопункт намерена мъртва на работното си място

Служителка в тотопункт в Панагюрище беше намерена мъртва на работното си място. По неофициална информация става въпрос за самоубийство. В четвъртък следобед павилионът на ул. „Райна княгиня” не отворил в 15 ч., както би трябвало според  работното му време.Наблюдателни клиенти обаче забелязали, че въпреки, че било заключено в помещението има силует, и веднага сигнализирали местната полиция.

В същото време колеги и близки на 43-годишната Л.К. я търсили по телефона, но той давал свободно и след като не могли да се свържат с нея, също се обадили в полицията. Веднага на мястото пристигнал автопатрул и разбили вратата на пункта. Вътре било открито безжизненото тяло на жената.

 

По първоначални данни няма следи от насилствена смърт, но предстои тепърва да бъдат изяснени обстоятелствата около трагедията. Мъртвата служителка на тотото има две деца ­ момче и момиче, а хора от Панагюрище я описват като лъчезарен и весел човек.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.