Първа версия за самоубийството на студента Георги

https://crimes.bg/kriminalno/parva-versiya-za-samoubiystvoto-na-studenta-georgi/40118 Crimes.bg
Първа версия за самоубийството на студента Георги

Първа версия за самоубийството на студента Георги

 

21-годишният студент Георги К., който сложил край на живота си днес в жилището си в град Садово, е следвал в Техническия университет в Пловдив. Той е бил единствено дете в семейството.

 

Все още не е ясна причината за ужасяващото решение на Георги, пише БЛИЦ.

 

Младежът е оставил предсмъртно писмо. Засега не е ясно какво е написано в него.

 

Георги е сложил край на живота си, докато родителите му са били на пазар.

 

Бащата на студента го открил прострелян със служебното си оръжие, пише БЛИЦ, позовавайки се на информация от свои източници.

 

Момчето се е застреляло в главата. Източници на изданието допълват, че последните няколко дни студентът е бил депресиран. По всяка вероятност става въпрос за любовна драма. Разследват се и други версии. 

 

Жители на Садово споделят, че почерненото семейство е с авторитет в града и се ползва с голямо уважение. Георги винаги поздравявал съседите си.

 

Разследването по случая продължава. За днес това е поредната трагедия в областта. След имотен спор, мъж отне живота на брат си, а след това се самоуби.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.