Наско Райфъла отрече да има съдружничка, трепери за живота на наследниците си

https://crimes.bg/kriminalno/nasko-rayfala-otreche-da-ima-sadruzhnichka-treperi-za-zhivota-na-naslednicite-si/31822 Crimes.bg
Наско Райфъла отрече да има съдружничка, трепери за живота на наследниците си

Наско Райфъла е категоричен, че няма как да са готвели похищение за неговата съдружничка, тъй като нямал такаваНаско Райфъла категорично отрече появилата се по-рано днес информация, че е е предотвратен опит за покушение срещу неговата съдружничка. От полицията в Пловдив били разбили банда, която гласяла отвличането на въпросната жена, която въртяла бизнес заедно с бизнесмена. Тази информация обаче се оказа силно преувеличена. Самият Наско Райфъла отрече тези слухове поради простата причина, че няма никаква съдружничка.Наско Райфъла и жена му (на малката снимка)Наско Райфъла обаче разкри, че преди два месеца действително е имало опит за покушение срещу най-близките му. В случая обаче става въпрос за жена му и двете му деца – момче и момиче. Самият бизнесмен разкри пред БЛИЦ, че преди два месеца неизвестни са опитали да отвлекат съпругата и 11-годишните малчугани, но благодарение на бързата намеса на полицията трагедията се е разминала на косъм. Според Наско Райфъла именно децата са били основната цел на кандидат-похитителите.Поради тази причина от тогава наследниците на бизнесмена се движат постоянно с охрана, която ги придружава дори и когато ходят на училище. Наско Райфъла разкрива, че цялото му в семейство е в шок след опита за покушение. Ситуацията се е отразила най-вече на децата му. Райфъла е категоричен, че няма врагове и няма представа кой може да е поръчал отвличането.The post Наско Райфъла отрече да има съдружничка, трепери за живота на наследниците си appeared first on Разкрития.ком.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.