Милчо Петров-Чироза: „Сиси е човекът, който запали апартамента ми с жена ми и децата ми“

https://crimes.bg/kriminalno/milcho-petrov-chiroza-sisi-e-chovekat-koyto-zapali-apartamenta-mi-s-zhena-mi-i-decata-mi/36906 Crimes.bg
Милчо Петров-Чироза: „Сиси е човекът, който запали апартамента ми с жена ми и децата ми“

Започна делото срещу бандата за мокри поръчки, която стана известна като Пернишките килъри или Килърите 3.“Сиси застреля своя съученичка, докато я целуваше.“С тези думи започна показанията си пред магистратите подсъдимият от "Килърите 3" Милчо Петров-Чироза, съобщава Блиц."Искам само да отбележа, че 7-8 човека, които сме тук, сме свидетелствали срещу Станислав Ангелов-Сиси и Николай Николов-Шатката.Те влязоха в затвора, благодарение на нашите показания.Причината да задържат Сиси сред тройното убийство съм аз.Той е човекът, който запали апартамента ми с жена ми и децата ми.Това, което разбирам аз е, че ме съди моят убиец", заяви пред съда още Милчо Петров.Съдия Ушев контрира подсъдимия, че все пак той е жив. "Слава богу", отговори Чироза и продължи да разказва за действия на Сиси."Той уби своята съученичка, докато я целуваше.Той се занимаваше с лихварство, с черно тото, а после разбрахме, че е убиец. Нямам нищо общо с неговите действия.Но няма да давам обяснения.Само ще кажа, че той беше задържан с моя телефон.Жена му ми донесе телефон, на който той се обади, за да му помогна да напусне страната след тройното убийство, което извърши.Аз отидох в полицията и разказах всичко", допълни още Чироза.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.