Кооперацията в която живеела убитата пиарка на кмета на града Татяна Стоянова, е вдигната върху общински терен

https://crimes.bg/kriminalno/kooperaciyata-v-koyato-zhiveela-ubitata-piarka-na-kmeta-na-grada-tatyana-stoyanova-e-vdignata-varhu-obshtinski-teren/37293 Crimes.bg
Кооперацията в която живеела убитата пиарка на кмета на града Татяна Стоянова, е вдигната върху общински терен

Сградата била построена едва за година




Източник:




2015-01-13 13:00:00


Крими


0

Прочетено: 153846

Кратка връзка








Луксозната кооперация в центъра на Пазарджик, в която се намира жилището на убитата пиарка на кмета на града Татяна Стоянова, е вдигната върху общински терен, разкри разследване.

Едва до миналата година мястото било запустял общински имот със стара кирпичена сграда. Преди  години  „Жилфонд”  я отдавал под наем на социално-слаби семейства.

На нейно място много бързи изникнала лъскава кооперация, в която с още няколко семейства до вчера живееше и шефката на кабинета на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова.

Една от възможностите е майка на жертвата, Марияна, която е шеф на „Жилфонд”, да е помогнала на дъщеря си да се сдобие с имота. Това разкри служител на администрацията в областния град. На този етап не е ясно как и с какви пари общинският имот е бил купен и кои са съседите на Татяна. Младата жена бе застреляна показно с букет в ръка навръх имения си ден пред собствния си гараж , докато се е връщала от работа.

Все по-малко вероятна става версията „любовна драма” за убийството. Разследващите нищят икономически причини. Ще се проверяват всички сделки на общината, до които е имала достъп Татяна. Запознати припомниха, че няколко пъти Върховният съд е връщал сделки за продажби на общински имоти в града.

Спред криминалисти само професионалните килъри извършват убийство по подобен начин.

 

Близки на Татяна твърдят,че тя е била прекалено сериозна и ангажирана с работата си, за да се забърка в любовни драми, още повече пък да провокира подобен варварски акт като разстрел. Тук са намесени икономически интереси, смятат запознати с трагедията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.