Изверг накара Бургас да настръхне

https://crimes.bg/kriminalno/izverg-nakara-burgas-da-nastrahne/27660 Crimes.bg
Изверг накара Бургас да настръхне

Изверг накара цял Бургас да настръхне.


Този път се е „разписал“ в бургаския квартал „Възраждане“, при това в непосредствена близост до детска градина.


Извергът, който е на видима възраст 20-25 години, минава с ключ през автомобилите, паркирани на паркинг.

След това застава до един от надрасканите от него автомобили и за да отбележи пировата победа, започва да лъска неистово бастуна.

Очевидно извергът е предоволен от свършеното от него, отбелязва Флагман.бг.


Извратеният тип върши цялата тази работа в тъмната част на денонощието, но кадри от камери за видеонаблюдение показват ясно какво прави.

Интересен факт е, че винаги драска с ключа автомобилите от паркинга, които знае, че са собственост на жени.


И тук трябва да отбележим, че далеч не става въпрос за обикновени драскотини с ключ по возилата, а за рисунки на полови органи или пък нецензурни писания. Накрая се осамотява край колоните на блок, разкопчава панталона и започва работата върху себе си.


До момента има информация за посегателство върху две млади жени. Не се изключва обаче възможността да има и други пострадали от изверга.

Живущите в комплекса са сериозно притеснени, че това може да е началото на серия от извратени прояви от негова страна и допълват, че не изглежда психически уравновесен.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.