Жестоко зверство в Павликени

https://crimes.bg/analizi/zhestoko-zverstvo-v-pavlikeni/41067 Crimes.bg
Жестоко зверство в Павликени

 

Случката се е разиграла посред бял ден

Жестоко зверство посред бял ден разтърси Павликени.

 

47-годишен мъж от града, е бил запален и захвърлен на тротоара в безпомощно състояние.

 

По предварителна информация мъжът на име Георги системно е бил подлаган на тормоз и то много преди ужасяващата случка, разиграла се в навечерието на Великден.

Предполага се, че до посегателството се е стигнало след запой на компания, но към момента не се съобщават повече подробности. Известно е само, че предполагаемият подпалвач също е пострадал от пламъците, съобщава bTV.Самият Георги е с почти 40% изгаряния. Той е настанен в „Пирогов“, а днес предстои да му бъде направена тежка операция.Оказва се, че мъжът няма здравни осигуровки. Двама бизнесмени от града обаче, пожелали анонимност, са платили сумата на осигуровките 5 години назад.„Георги е давал кръв за различни случаи през годините. Помага за каквото го помолят, работи, където го помолят. Винаги е добър, усмихнат, малко наивен, но изключително добър човек“. Това разказа Марина Ангелова, чийто баща открива Георги в безпомощно състояние.Междувременно в Павликени започна кампания по набиране на средства за лечението и възстановяването на пострадалия мъж.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.