За пореден път! Тити Папазов пак гази закона с лъскавия си автомобил

https://crimes.bg/analizi/za-poreden-pat-titi-papazov-pak-gazi-zakona-s-laskaviya-si-avtomobil/43090 Crimes.bg
За пореден път! Тити Папазов пак гази закона с лъскавия си автомобил

 

Тити Папазов продължава с опасното си шофиране из родните пътища, видя Crimes.

Автомобилът на баскетболния треньор профуча отново на червен светофар. Черната Киа на Папазов мина на чисто червен светофар и за секунди се размина от причиняване на тежък инцидент. Случката се разигра в идеалния център на София на една от пресечките на булевард Витоша.

Тити профуча толкова бързо, че е цяло чудо, че ситуацията се размина без инцидент. Папазов е редовен в нарушенията на пътя. За последните години баскетболният треньор има над 13 фиша, а общата сума с глоби към КАТ възлиза на 3000 лв.

При последното си нарушение на пътя Папазов на няколко пъти обеща, че повече няма да нарушава правилата, но след това бе спипан от граждани още няколко пъти да „прелита“ на червено. Тогава той се оправда, че друг е шофирал возилото му, а от камерите на КАТ не се вижда кой е зад волана, та лъжата му успя да мине и се отърва от нова глоба.

“В живота няма съвършен човек. Аз имам слабост и това е управлението на автомобила. Не искам да карам като бесен, просто ми идва от вътре. Сега няма сила, която да ме накара да мина на червено.“, заяви преди време ревльото, но явно всичко е било само на думи.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.